در صورتي که يکي از مالکان در  آپارتمان ست نداشته و ديگري بدون اجازه از پارکينگ آپارتمان متعلق به او  استفاده کند و با درخواست مالک، اتومبيل خود را از پارکينگ خارج نکند، به  عنوان مجرم و متصرف عدواني شناخته شده  و بر اساس قانون ضمن رفع تصرف و  پرداخت خسارت به مالک پارکينگ، به حبس و جزاي نقدي محکوم خواهد شد. همچنين  مالک ميتواند از استفاده کننده اجاره بگيرد.


پارکينگ آپارتمان


 


پارکينگ مجتمع هاي آپارتماني به دو  صورت اختصاصي و مشاعي است. پارکينگ اختصاصي مکاني خاص با مساحت مشخص است  که‎ در سند مالکيت به ‎عنوان پارکينگ قيد شده و جز ملک اختصاصي مالک محسوب  مي‎شود. منظور از پارکينگ مشاع در مجتمع هاي آپارتماني آن است که مالک و ساکنان ذينفع با توافق يکديگر،  يکي از مکان‎ ها را براي استفاده به عنوان پارکينگ در اختيار مي‎گيرند.  هريک از ساکنان مجتمع هاي آپارتماني مي‎توانند در محدوده اي که توافق کرده  اند، اتومبيل خود را پارک کنند و ديگران حق استفاده از اين پارکينگ را  ندارند. البته ممکن است در برخي از مجتمع ‎هاي آپارتماني بين ساکنان در  نحوه‎ استفاده از پارکينگ مشاع توافق نشود، در چنين شرايطي هر کس مي تواند  اتومبيل خود را در هر جا که بخواهد پارک کند. هر چند در اين حالت رعايت حق  تقدم و انضباط براي ساکنان دشوار مي‎شود. در مجله دلتا در خصوص قوانين و مقررات مربوط پارکينگ مجتمع هاي آپارتماني بررسي شده است.


مجتمع آپارتماني


پارک اتومبيل بدون اجازه مالک


در صورتي که يکي از مالکان در آپارتمان  ست نداشته و ديگري بدون اجازه از پارکينگ آپارتمان متعلق به او استفاده  کند و با در‎خواست مالک، اتومبيل خود را از پارکينگ خارج نکند، به عنوان  مجرم و متصرف عدواني شناخته شده  و بر اساس قانون ضمن رفع تصرف و پرداخت  خسارت به مالک پارکينگ، به حبس و جزاي نقدي محکوم خواهد شد. همچنين مالک  مي‎تواند از استفاده کننده اجاره بگيرد.


خريد پارکينگ


در برخي از مجتمع ‎هاي آپارتماني با توجه  به تعداد خودروها امکان تخصيص پارکينگ به همه‎ي واحد‎ها وجود ندارد. گاهي  مالک يک واحد ساختماني دو پارکينگ در اختيار دارد يا مالکي به دليل نداشتن  اتومبيل يا ساکن نبودن در اين مجتمع آپارتماني از پارکينگ خود استفاده  نمي‎کند که مي‎تواند پارکينگ خود را بفروشد يا اجاره دهد، در اين صورت دو  حالت پيش مي‎آيد:


حالت اول: خريد پارکينگ آپارتمان  توسط يکي  از مالکان همان ساختمان، مالک مي تواند با در دست داشتن اسناد مالکيت خود  نسبت به انتقال پارکينگ در دفاتر اسناد رسمي اقدام کند.


حالت دوم: در اين حالت مالک آپارتمان خود  در آن مجتمع ساختماني ست نداشته و قصد دارد پارکينگ خود را به فردي غير  از ساکنان آن مجتمع واگذار کند، اين امر خلاف قانون بوده و جرم محسوب مي  شود زيرا هيچ ‎يک از مالکان حق فروش جداگانه قسمتي از ملک خود را ندارد.


آپاراتمان نشيني


فروشنده تعهد خود را انجام ندهد


گاهي پيش مي‎آيد، خانه ‎اي خريداري شده و  طبق سند عادي يا همان مبايعه نامه  فروشنده متعهد به واگذاري ملک همراه با  پارکينگ و انباري به خريدار شده اما در زمان تحويل، خانه را بدون پارکينگ  واگذار مي‎کند. در چنين شرايطي مي توان عليه فروشنده اقامه‎ دعوا کرد. براي  اين کار بايد با حضور در مراجع قانوني و ارائه دادخواست فروشنده را مجبور  به انجام تعهداتي کرد که در مبايعه نامه قيد شده است، حتي اگر فروشنده فضاي  پارکينگ را در ساختمان پيش بيني نکرده باشد بايد مبلغ آن را به خريدار  بپردازد که ميزان آن را کارشناس رسمي دادگستري  با توجه به ارزش منطقه اي  ملک تعيين مي کند.


همچنين بخوانيد:


شنود يا استراق سمع از نظر قانون چه مجازاتي دارد؟ 


فک رهن املاک به چه معنااست؟ 


وکيل معاضدتي هيچ حق الوکاله اي نمي گيرد 


مجازات سقط جنين چيست؟ 


تنبيه بدني دانش آموزان چه مجازاتي دارد؟ 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پارکينگ ,مجتمع ,آپارتماني ,مالک ,استفاده ,ساکنان ,بدون اجازه ,پارکينگ آپارتمان ,اجاره بگيرد ,کننده اجاره ,استفاده کننده ,کننده اجاره بگيرد ,استفاده کننده اجاره ,نقدي محکوم خواهد ,متصرف عدواني شناخته
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Krystal فناوري و ظهور معرفی بهترین سایت ها سورس اندروید معرفی کالا شرکت علم و صنعت کتاب و فلسفه ایران پرود ابهامیسم عبدالرضافارسی