با نزديک شدن به روزهاي پاياني سال، بازار پخت شيرينيهاي خانگي داغ داغ است. شيريني اتريشي يکي از اين شيرينيهاي ترد و خوشمزه است که در ايام نوروز زياد مصرف ميشود و به راحتي ميتوان آن را در منزل تهيه و چند هفته در جاي خشک و خنک نگهداري کرد. طرز تهيه شيريني اتريشي را در مجله دلتا بخوانيد.
بگذاريد کره به دماي محيط برسد؛ سپس پودر قند را به آن افزوده، با همزن خوب مخلوط کنيد تا کرم رنگ شود.
در کاسه ديگري، زردههاي تخممرغ را با وانيل مخلوط کنيد؛ سپس آن را به مخلوط کره و پودر قند بيفزاييد و هم بزنيد تا مواد خوب با هم مخلوط و يکدست شوند.
آرد را دو يا سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا يک خمير شيريني نرم و لطيف با چسبندگي کافي داشته باشيد.
کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. مقداري از خمير شيريني داخل قيف و ماسوره کنگرهدار بريزيد و شيرينيهايي به شکل انگشت و با فاصله از هم در سيني بگذاريد. سيني را 20 دقيقه در فر که از قبل گرم کردهايد، بگذاريد. وقتي شيرينيها طلايي شدند، آنها را از فر بيرون بياوريد تا خنک شوند.
شکلات را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) آب کنيد. وقتي شيرينيها خنک شدند، با قاشق مقداري از شکلات آب شده برداريد و روي بخشي از شيريني بريزيد. سپس آن را با پودر نارگيل، پسته يا ترافل تزيين کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يکي ديگر از تنقلات نوروزي “باسلوق ژله اي، شيريني نوروزي” را مطالعه کنيد.
درباره این سایت