پيتزا مخلوط يکي از پيتزاهايي است که اکثر افراد آن را دوست دارند و در منوي تمام رستورانهاي فست فودي است. البته تهيه پيتزا خانگي لطف خاص خود را دارد و بسيار دلچسب است. براي آشنايي با طرز تهيه پيتزا مخلوط خانگي با مجله دلتا همراه باشيد.
گوجهفرنگيها را پوره کرده و کنار بگذاريد.
پياز و سير را ريز خرد کرده و در روغن سرخ کنيد؛ سپس پوره گوجهفرنگي را به آنها اضافه کنيد.
پونه، ريحان، شکر، آويشن، نمک و فلفل را به مواد افزوده، سس را روي شعله ملايم بگذاريد تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
اين سس را ميتوانيد يک هفته در يخچال و دو ماه در فريزر نگهداري کنيد.
سوسيس و کالباس را در اندازه دلخواه خرد کنيد.
پياز و فلفلدلمهاي را به شکل خلالي يا حلقهاي برش بزنيد.
سوسيس، کالباس، پياز و فلفلدلمهاي برش خورده را در تابه بريزيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا کمي نرم شوند.
قارچ، زيتون سياه، ذرت پخته شده، برگ ريحان خرد شده يا سبزيجات دلخواه را به مواد بيفزاييد.
خمير پيتزا يا خمير جادويي را در سيني فر و روي يک ورقه آلومينيومي بگذاريد. با ليسک مقداري روغن زيتون روي خمير پيتزا بماليد؛ اين کار باعث تردي پيتزا ميشود.
يک قاشق از سس پيتزا روي خمير پخش کنيد؛ سپس يک لايه پنير پيتزا، يک لايه از مواد و دوباره يک لايه پنير پيتزا بريزيد.
پيتزا را در فر بگذاريد و وقتي پنير پيتزا طلايي رنگ و خمير آن کمي قهوهاي شد، آن را از فر بيرون آوريد.
وقتي پيتزا کمي خنک شد، آن را برش زده و سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي ، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت