خوراک سيب زميني صبحانهاي مفيد و پرانرژي است که راحت تهيه ميشود و براي شروع يک روز پرنشاط، به خصوص براي دانش آموزان مناسب است. براي آشنايي با طرز تهيه اين صبحانه خوشمزه با مجله دلتا همراه باشيد.
روغن زيتون را در تابهاي گرم کنيد، سپس سيب زميني را در اندازه دلخواه خرد کرده و با روغن زيتون تفت دهيد. در تابه را بگذاريد و پس از 10 دقيقه که پخته شد، آن را در ظرف ديگري بريزيد.
سوسيس را خرد کرده، در همان تابه بريزيد و با شعله ملايم حدود 5 دقيقه تفت دهيد تا قهوهاي شود؛ سپس آنها را به سيب زمينيها بيفزاييد.
پياز، فلفلدلمهاي، قارچ و کلم را خرد کرده، حدود سه دقيقه تفت دهيد و مقداري نمک و فلفل به آنها اضافه کنيد. وقتي مواد نرم شدند، آنها را در ظرف سيب زميني بريزيد.
تخممرغها، آب، آويشن و مقداري نمک و فلفل را در کاسه ديگري با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنيد؛ سپس آنها را به مواد افزوده و در ظرف سرو بريزيد.
ظرف را در فر که از قبل گرم کردهايد، بگذاريد. وقتي روي سيب زمينيها قهوهاي شد، ظرف را بيرون آوريد تا کمي خنک شود. در آخر روي آن را با پيازچه تزيين و سرو کنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد قبل از اينکه ظرف را در فر بگذاريد، روي مواد مقداري پنير پيتزاي رنده شده يا پنير پارمزان بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت