بر طبق قانون حق طلاق با مرد است و اگر مردي دادخواست طلاق به طرفيت همسر تقديم دادگاه کند در نهايت راي (گواهي عدم امکان سازش) صادر خواهد شد ولي ثبت طلاق منوط به پرداخت حقوق مالي زن ناشي از ازدواج است که در راي دادگاه منظور مي شود.


طلاق به دليل خيانت


طلاق به دليل خيانت همسر از جمله معضلاتي است که امروزه باعث شده پرونده‌هاي بسياري در دادگا‌ه ها تشکيل شود. در مجله دلتا اين موضوع و حقوق هر يک از زوج‌ها مورد بررسي قرار گرفته است.


طلاق به دليل خيانت شوهر


همانطور که مي دانيد به دليل اين که حق طلاق با شوهر است، در صورتي ک زن در دادگاه بتواند عسر و حرج که در واقع سختي و مشقتي است که در زندگي از سوي شوهر به زن وارد مي‌شود اثبات کند ، به تشخيص دادگاه به رغم مخالفت مرد مي تواند طلاق بگيرد.


راه ديگر اين است که اگر بتواند يکي از موارد چهارده گانه شروط عقدنامه را در صورتي که مرد امضاء کرده باشد، ثابت کند، مي‌تواند طلاق بگيرد. حال با توجه به آنچه گفته شد اثبات رابطه نامشروع شوهر و گرفتن حکم در اين خصوص مي‌تواند با تشخيص دادگاه هم از مصاديق عسر و حرج و هم از مصاديق بند هاي 2 و 9 شروط ضمن عقد نکاح تلقي شود.


طلاق به دليل خيانت شوهر


مهريه در صورت خيانت زن به مرد


در فرض اثبات رابطه نامشروع زني که شوهر دارد مهريه او از بين نمي‌رود؛ به عبارت ديگر حتي اگر زني به سبب جرم در زندان هم که باشد مي‌تواند دادخواست مطالبه مهريه به طرفيت شوهر را به دادگاه خانواده ارائه کند.


گرچه در اين مواقع ديده شده است که زن بنا به دلائلي در قبال طلاق و شکايت نکردن از شوهر حاضر به گذشت از مهريه و به اصطلاح، طلاق توافقي شده است ولي از حيث مقررات حقوقي اثبات رابطه نامشروع باعث از بين رفتن مهريه نخواهد شد. البته اگر مهريه عندالاستطاعه باشد پرداخت مهريه موکول به استطاعت و توان مالي مرد است و زن بايد آن را اثبات کند.


طبق قانون حق طلاق با مرد است و اگر مردي دادخواست طلاق را به دادگاه تقديم کند در نهايت راي گواهي عدم امکان سازش صادر خواهد شد ولي طلاق در صورت پرداخت حقوق مالي زن از جمله مهريه انجام مي‌شود و اين موضوع در راي دادگاه نيز ذکر مي‌شود.


البته در خصوص دريافت تا نصف اموال شوهر بايد در نظر داشت که طبق قانون در صورتي زن مستحق دريافت تا نصف اموال موجود بعد از ازدواج است که طلاق ناشي از تخلف زن از وظايف همسري و سوء رفتار و سوء اخلاق او نباشد.


پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي بيشتر با طلاق توافقي مطلب “مزايا و معايب طلاق توافقي” را مطالعه کنيد.


همچنين بخوانيد:


شرايط طلاق غيابي


دادگاه خانواده صلاحيت رسيدگي به چه اموري را دارد؟


طلاق توافقي ؛ و پاسخ به 5 پرسش حقوقي


براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله حقوقي دلتا ديدن نماييد


 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : طلاق ,دادگاه ,مهريه ,شوهر ,اثبات ,دليل ,رابطه نامشروع ,طلاق توافقي ,اثبات رابطه ,دليل خيانت ,سازش صادر ,اثبات رابطه نامشروع
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

im iman کاکو فیلم موفقیت در کار و زندگی Cheryl پخش عمده لباس زیر اولین و بزرگ ترین سایت استیکر تلگرام هیجان سرگرمی دیوار یادگاری های یک عاشقانه بیمه ایران نمایندگی عربی نیم عالم از خاک